Neem vrijblijvend contact op

Interim opdrachten

We doen graag mee!

Naast dat wij mensen en teams begeleiden laten wij ons ook inhuren voor interim opdrachten die gericht zijn op vernieuwing of diepgaande verandering. Hands-on aan de slag om bij te dragen aan het doen slagen van een ontwikkeling en het creëren van een volgende stap. Het zijn veelal opdrachten waarbij we de creatieve spanning kunnen opzoeken en waarbij belemmerende systemische patronen doorbroken mogen worden. We creëren een stevige bedding en zijn een reflectieve partner die een tijdje meeloopt in de organisatie. 

De opdrachten waar wij ons aan verbinden zijn heel divers, maar altijd gericht op leren, ontwikkelen en veranderen.
Het zijn opdrachten die ruimte laten voor vernieuwing en daarom zijn het ook opdrachtgevers die durven doen wat onbekend is en ruimte houden voor het nieuwe. 

We noemen hieronder een aantal voorbeelden. Heb je ook een vraag of opdracht en wil je verkennen of iemand van Ruimtehouders hierin iets kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Vorige slide
Volgende slide

Wie we zijn en wat we doen

Roos 2024
Roos van der Voort
"Ik creëer energie voor beweging."

Ik ben een verbindend leider en begeleider die visie kan vertalen naar de praktijk. Met een focus op het grotere perspectief zet ik ideeën op de grond en creëer ik energie voor de beweging. Niet alleen praten over, maar creëren,  doen en leren!

Opdrachten waar ik me graag aan verbind
Wat mij kenmerkt

Ik vind het geweldig om samen met anderen te bouwen aan iets nieuws en het onmogelijke mogelijk te maken. Met speelsheid, scherpte en professionele nabijheid werk ik aan vernieuwing en geef ik richting en ruimte aan mensen waar ik leiding aan geef, die ik begeleid. Waar ik goed in ben is ‘werken vanuit visie’; het strategische perspectief verbinden met de dagelijkse praktijk. De lange lijn en de korte lijnen en daarin steeds schakelen. Doen we daadwerkelijk wat we beogen? Is ons handelen congruent aan onze visie? Want visie is mooi, maar het wordt pas werkelijkheid als je het doet.

Wat je me vast wel eens hoort zeggen
> Laten we het doen en kijken hoe het werkt.
> Als we dit willen, hoe maken we het dan mogelijk?
> Hoe kunnen we hier voorbeeld in zijn voor anderen?

Lees meer
Ontwerp zonder titel (1)
Marloes Gerritsen
"Ik breng transitie in verbinding met de mens."

Ik ben een ervaren en stevige senior procesbegeleider en kwartiermaker van transitieprocessen in publiek-private samenwerkingsverbanden. Ik zet me in voor organisaties die een positieve maatschappelijke impact maken.

Opdrachten waar ik me graag aan verbind
Wat mij kenmerkt

Ik maak in projecten en ketens het verschil door 1) ervoor te zorgen dat iedereen gehoord wordt, 2) plezier en creativiteit in het gezamenlijke avontuur in te brengen en 3) datgene wat niet uitgesproken wordt (de onderstroom) snel naar boven te halen. Ik ben organisatiesensitief, resultaatgericht, schakel gemakkelijk op verschillende niveaus (zowel bestuurlijk als operationeel), ben vrolijk en informeel.

Wat je me vast wel eens hoort zeggen
>
Laten we even hardop brainstromen; wat als alles kan?
> Tom Poes verzin een list; wat/hoe kan het wel?
> Wat zit erin de onderstroom dat nog naar boven mag komen?

Lees meer
Scroll naar boven
Inspiratie in jouw inbox
Mogen we je een inzicht sturen? (max 1x per maand)
We spammen je niet, houden we zelf ook niet van.
Nieuwsbrief inschrijving