Neem vrijblijvend contact op

Programma's

Wat wil je realiseren en wat heb heb je daarvoor nodig?

Ruimtehouders biedt verschillende trainingen en jaartrajecten. We streven naar diversiteit in functies en achtergronden van de deelnemers. Zo leer je optimaal gebruik maken van onderlinge verschillen. 

Al onze trajecten zijn bedoeld voor managers, (organisatie-, HR-, beleid-) adviseurs en project- en teamleiders. Voor onderwijsprofessionals hebben we, naast deze trajecten, een specifiek aanbod.

ruimtehouders thema icon team in beweging
Lorem ipsum dolor sit amet
Teams hebben collectieve en individuele kwaliteiten, alleen het komt er niet altijd uit. Wat kun je als leidinggevende, adviseur of als teamlid doen om hierin beweging te krijgen? In deze tweedaagse training leer je teampatronen te doorbreken en de neuzen dezelfde kant op te krijgen zodat teams cruciale opdrachten en vernieuwende vraagstukken kunnen oppakken.
ruimtehouders thema icon ruimte houden voor innovatie
Lorem ipsum dolor sit amet
Een training waarin je je leiderschap in vernieuwing en innovatie ontwikkelt. Niet door te duwen en trekken, maar door te creëeren en katalyseren. Je leert innovatieprocessen te faciliteren en hebt zicht op interventies voor de korte en lange termijn. Je stemt strategie, beleid en uitvoering op elkaar af voor een succesvolle implementatie.
ruimtehouders thema icon nieuwe ruimte voor leren
Lorem ipsum dolor sit amet
Je doorgrondt het creatieproces en hebt ervaring met ruimte houden voor innovatie. In Flow is een jaargang voor verdere verdieping, verrijking en verankering van authentiek en creatief leiderschap. Door spel, moed en avontuur ontwikkel je focus, veerkracht en impact, zonder dat het je veel tijd of energie kost. In ‘flow’ zijn met collega’s geeft vertrouwen en is heel productief.
ruimtehouders thema icon van de grond
Lorem ipsum dolor sit amet
Je krijgt 3 maanden begeleiding bij het realiseren van jouw innovatiekracht in een concreet project of opdracht. Je hebt behoefte aan iemand die met je meekijkt naar jouw proces en die je support om op koers te blijven. Iemand die helpt om je grenzen op te zoeken en je ondersteunt bij het ontwerpen van inspirerende sessies.

Specifiek voor onderwijsprofessionals hebben we naast bovenstaande programma’s ook andere trajecten. Dit zijn o.a. de training Nieuwe ruimte voor leren en de Teammaster Transitie naar Toekomstgericht onderwijs.

‘Nieuwe ruimte voor leren’ is een training voor professionals die zich bezighouden met leren en ontwikkelen. Samen met collega’s, studenten, leerlingen of trainees leer je nieuwe ruimte voor authentiek en betekenisvol leren te ontwerpen.

In de Teammaster Transitie naar Toekomstgericht onderwijs (3TO ) werken we o.a. met het gedachtengoed van Ruimtehouders en realiseren jullie als team een transitie in jullie school of onderwijsinstelling.

Persoonlijk verkennen?

Wil je deelnemen aan een programma of wil je meer informatie over wat het beste bij je past? Neem vrijblijvend met ons op.

Hilde Swets

Mieke Nauta

Scroll naar top