Neem vrijblijvend contact op

Programma's

Wat wil je realiseren en wat heb heb je daarvoor nodig?

Ruimtehouders biedt verschillende trainingen en jaartrajecten. We streven naar diversiteit in functies en achtergronden van de deelnemers. Zo leer je optimaal gebruik maken van onderlinge verschillen. 

Al onze trajecten zijn bedoeld voor managers, (organisatie-, HR-, beleid-) adviseurs en project- en teamleiders. Voor onderwijsprofessionals hebben we, naast deze trajecten, een specifiek aanbod.

ruimtehouders thema icon team in beweging
Lorem ipsum dolor sit amet
Teams hebben collectieve en individuele kwaliteiten, alleen het komt er niet altijd uit. Wat kun je als leidinggevende, adviseur of als teamlid doen om hierin beweging te krijgen? In deze tweedaagse training leer je teampatronen te doorbreken en de neuzen dezelfde kant op te krijgen zodat teams cruciale opdrachten en vernieuwende vraagstukken kunnen oppakken.
ruimtehouders thema icon ruimte houden voor innovatie
Lorem ipsum dolor sit amet
Een training waarin je je leiderschap in vernieuwing en innovatie ontwikkelt. Niet door te duwen en trekken, maar door te creëeren en katalyseren. Je leert innovatieprocessen te faciliteren en hebt zicht op interventies voor de korte en lange termijn. Je stemt strategie, beleid en uitvoering op elkaar af voor een succesvolle implementatie.
ruimtehouders thema icon nieuwe ruimte voor leren
Lorem ipsum dolor sit amet
Je doorgrondt het creatieproces en hebt ervaring met ruimte houden voor innovatie. In Flow is een jaargang voor verdere verdieping, verrijking en verankering van authentiek en creatief leiderschap. Door spel, moed en avontuur ontwikkel je focus, veerkracht en impact, zonder dat het je veel tijd of energie kost. In ‘flow’ zijn met collega’s geeft vertrouwen en is heel productief.
ruimtehouders thema icon zandloper nieuwe ruimte voor leren
Lorem ipsum dolor sit amet
In de Teammaster Transitie naar Toekomstgericht onderwijs (3TO ) werken we o.a. met het gedachtengoed van Ruimtehouders en realiseren jullie als team een transitie in jullie school of onderwijsinstelling.

Nieuwe ruimte voor leren is een training voor professionals die zich bezighouden met leren en ontwikkelen. Je leert betekenisvolle leer- en innovatieprocessen ontwerpen en begeleiden.

Leer jezelf bevragen en krijg nieuwe inzichten die je verder helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Persoonlijk verkennen?

Wil je deelnemen aan een programma of wil je meer informatie over wat het beste bij je past? Neem vrijblijvend met mij op.

Hilde Swets

Scroll naar top