Neem vrijblijvend contact op
Individuele coaching

Coaching

Voor mensen die willen werken aan hun eigen ontwikkeling en die bereid zijn om op onderzoek te gaan.

Benieuwd of dit iets voor jou is?
Benieuwd of dit iets voor jou is?

Hoe vaak besteed jij aandacht aan je eigen ontwikkeling? Waar vind jij sparring en kun je eerlijk zijn over dilemma’s in je werk, in relaties, in het leven?
Hoeveel ervaring je ook hebt, iedereen loopt wel eens ergens tegenaan. Het kan dan heel helpend zijn om je te laten coachen. Gelukkig wordt dit steeds meer ‘normaal’ gevonden en wordt coaching ook gezien als een manier om aan je eigen ontwikkeling te werken. 

Wat is je verlangen?

Het start met jouw eigen vraag of verlangen; iets wat je in jezelf wilt onderzoeken of iets waar je een verandering in wilt. Dat kan van alles zijn.

De een heeft daar een heel concreet beeld bij en komt binnen met een specifieke vraag. Terwijl een ander daar misschien niet zo’n helder verhaal bij heeft, maar wel een verlangen voelt om op zoek te gaan. Dat is allemaal oké.

IMG 1845.JPG

Voorbeeldvragen

Praktische informatie

De coaching start met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en verkennen we het vraagstuk of het verlangen dat je hebt. Op basis daarvan bepalen we het vervolg van het coachingstraject. Voor een coachingstraject kun je rekening houden met drie tot vijf sessies van 1,5 uur, verspreid over zo’n 4 tot 6 maanden. 

Kosten*

De kosten voor de intake (á 45 min.) bedragen €75,- (excl. btw). De kosten voor de coachsessies (á 1,5 uur) bedragen €130,- per sessie (excl. btw). Daarnaast werken we tijdens de coaching ook met het boek ‘Durf te doen wat onbekend is’.  Dit boek kost €28,95 (incl. btw) en kun je aanschaffen na het intakegesprek.

Locatie

De praktijkruimte is gevestigd in Voorhout.

* Tarieven 2024

Persoonlijk verkennen?

Wil je verkennen of individuele coaching iets voor jou is?
Neem gerust contact op.

IMG 5730

Roos van der Voort

roos@ruimtehouders.nl
06 39 11 33 38

 

Heb je de intake al gehad en schrijf je je in voor coaching, meld je dan hier aan:

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

“Ik moest wel even over een drempel heen, want coaching leek me altijd wat therapeutisch en ‘niets voor mij’. Maar ik vind het eigenlijk heel prettig om op deze manier te werken aan mijn eigen ontwikkeling. Door de oefeningen en de gesprekken leer ik veel. Ik krijg nieuwe inzichten en ik merk dat ik groei als mens en als teamleider. Ik ben heel blij met wat het me in zo’n korte tijd heeft opgeleverd!”
ruimtehouders icoon team master 1.svg
Dirk
teamleider
“Ik weet beter waarom ik bepaalde dingen doe, hoe ik daar op een andere manier naar kan kijken en mee om kan gaan. Ik merk in mijn werk en ook privé, dat ik veel beter mijn eigen grenzen en behoeften kan aangeven. Het zorgt bij mij voor meer ontspanning, ik voel me zekerder en ik durf meer buiten mijn comfortzone te gaan. Dit was voor mij echt een waardevol traject!
ruimtehouders icoon ruimte houden voor innovatie
Robert Jan
docent
"In de drukte van iedere dag zijn de coachgesprekken voor mij een moment waarop ik even stil kan staan, rustig kan kijken naar wat er gebeurt en hoe ik verder kan. Roos begeleidt me daarin op een natuurlijke en deskundige manier. Ze heeft zelf veel ervaring als leidinggevende, waardoor ze ook praktische voorbeelden heeft. Dat vind ik ook heel fijn.”
ruimtehouders icoon van de grond
Maartje
afdelingsmanager
Scroll naar boven
Inspiratie in jouw inbox
Mogen we je een inzicht sturen? (max 1x per maand)
We spammen je niet, houden we zelf ook niet van.
Nieuwsbrief inschrijving