Neem vrijblijvend contact op
#Hoedan-boek

Durf te doen wat onbekend is

Ruimte houden voor een nieuwe beweging

€ 28,95
incl. 9% BTW

Veranderen, vernieuwen en zelfs transformeren, het wordt vaak als vanzelfsprekend van ons verwacht. Je continu aanpassen, lerend en flexibel zijn. Het klinkt zo eenvoudig en toch is het niet makkelijk.

Hoe doe je dat dan? Hoe begeleid je anderen in een nieuwe beweging, terwijl je zelf ook niet weet hoe het nieuwe er precies uit gaat zien? Hoe ga je zelf om met dat onbekende?

Durf te doen wat onbekend is

Dit is een #hoedan-boek met ervaringen, voorbeelden en een beetje theorie, van onszelf en van anderen. Dit boek gaat over hoe je het onbekende, het niet weten, juist kunt gebruiken voor je ontwikkeling, voor verandering en vernieuwing (en zelfs voor transformatie).

Bestel nu
€ 28,95
incl. 9% BTW

Benieuwd wat je kunt verwachten?

Klik op het plaatje hieronder voor een voorproefje. 

luchtballon

Over de auteurs

Hilde Swets & Roos van der Voort hebben zo ieder hun eigen expertise en ervaring. Hilde is ondernemer, trainer en transitiecoach. Roos is leidinggevende, transitiecoach en is steeds meer van het trainersvak gaan houden. ‘Niet de klus overnemen, maar mensen leren het zelf te doen’ is het motto dat ze delen. Ze laten je zien waar jouw unieke kracht zit en laten je verbinden met je creatief vermogen. Zodat je jezelf als instrument kunt gebruiken in het faciliteren en begeleiden van een nieuwe beweging van individuen, in teams en organisaties. Hilde en Roos werken graag met adviseurs, coaches, docenten, facilitators, trainers en leidinggevenden, kortom: mensen die ruimte willen houden voor leren, ontwikkeling en innovatie.

DSC 4195 (1)
Roos van der Voort & Hilde Swets

Niet de klus overnemen,
maar mensen leren het zelf te doen

Hilde: “Als kind hield ik van de ruimte om op avontuur te gaan, te spelen en nieuwe plekken te ontdekken. Samen hutten bouwen in de tuin, eindeloos kanoën in de grienden en het ritme van de beweging voelen in het water.
Ook nu houd ik ervan nieuwe gebieden te verkennen, te experimenteren, het creatief proces en het echte gesprek. Voorbij de ogenschijnlijke belemmeringen kijken van onszelf en die we samen bedacht hebben. Zo ruimte maken voor nieuwe vormen van organiseren en experimenteren mogelijk maken. Met aandacht voor details in het hier en nu die het verschil maken. Ik geniet van de kracht van mensen zichtbaar maken en die energie ten volle in zetten voor het resultaat. Ruimte houden, daar hou ik van.”

Roos: “Ik ben lineair opgeleid: je maakt een plan, de stappen om van A naar B te komen en inventariseert vooraf mogelijke risico’s. En dan voer je stap voor stap uit. Succes verzekerd? Het is maar net wat je beoogt. Als het gaat om de kracht van een team te benutten om tot echt iets nieuws te komen, is echt een andere vorm van leiderschap nodig, zo heb ik ondervonden.
Als leidinggevende en trainer fascineert het me hoe je beweging creëert, collectief een mooi idee laat ontstaan en dat ook echt uitvoert. Dit vraagt van mij dat ik schakel en ruimte maak voor operationele, strategische én creatieve processen. Ik weet een proces te faciliteren waarin anderen tot flow kunnen komen. En die kracht, die energie, is onomkeerbaar!

Anderen over het boek...

Podcast interviews

Klik op de plaatjes om te luisteren op Spotify

Scroll naar boven
Inspiratie in jouw inbox
Mogen we je een inzicht sturen? (max 1x per maand)
We spammen je niet, houden we zelf ook niet van.
Nieuwsbrief inschrijving