Neem vrijblijvend contact op
Tweedaagse

Durf te doen wat onbekend is

Je kunt zelf beter omgaan met verandering en leert hoe je anderen daarin begeleidt.
Bekijk de trainingsdata en schrijf je in

Als je wilt veranderen, vernieuwen of innoveren – golven noemen wij dat – dan vergt dat flexibel, creatief en lerend te zijn. Het een tijdje uithouden in het onbekende hoort daarbij. Sterker nog; hoe jij met het onbekende omgaat maakt het verschil in een golvend proces. Hoe doe je dat? Als individu of als team? En hoe kun je daar anderen in begeleiden? Bijvoorbeeld als leider, facilitator, projectleider, beleidsmaker, adviseur, hulpverlener, docent, trainer of coach.

In ons boek Durf te doen wat onbekend is schrijven we over de natuurlijke processen van leren, creëren en veranderen. Het zijn golvende processen waarbij je van bekend gebied naar onbekend gebied beweegt en zo tot nieuwe inzichten en ideeën komt. 

We zien dat veel mensen onzeker of handelingsverlegen zijn als het gaat om nieuwe vormen van veranderen, waarbij je het onbekende niet probeert te omzeilen maar juist als waardevolle fase gebruikt in het veranderproces.  

In het onbekende kun je juist verwonderen, leren, patronen doorbreken, creatief zijn, luisteren naar je intuïtie en experimenteren. 

Voor wie

Ben je benieuwd hoe jij beweegt in het onbekende? Wil je zicht krijgen op succesfactoren voor verandering? Wil je leren hoe je anderen in verandering begeleidt?

Deze tweedaagse  is voor iedereen die beter wil leren omgaan met verandering, die zicht wil krijgen op het golvende verandermodel en die handvatten wil om anderen te begeleiden in verandering.

Natuurlijk kun je ook samen met een collega deelnemen of met (een deel van) je team.

Wat deze training je biedt:

Begeleiders

Deze tweedaagse  wordt door twee van onze trainers (Hilde Swets, Roos van der Voort of Hilde van der Geld) begeleid. Mocht je ons nog niet kennen, kijk op: Wie wij zijn

Investering

De financiële investering is € 850,- exclusief btw.  De tijdsinvestering is twee dagen en een – beperkte – voorbereiding.

We verzorgen deze tweedaagse ook incompany voor organisaties. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Durf te doen wat onbekend is

Er is nog geen nieuwe datum bekend.

Laat je e-mailadres achter via onderstaande knop, dan houden we je op de hoogte.

Persoonlijk verkennen?

Wil je deelnemen aan een programma of wil je meer informatie over wat het beste bij je past? Neem vrijblijvend contact met Roos op.

nieuwe ruimte voor leren trainers roos.jpg

Roos van der Voort

roos@ruimtehouders.nl
06 39 113 338

Scroll naar boven
Inspiratie in jouw inbox
Mogen we je een inzicht sturen? (max 1x per maand)
We spammen je niet, houden we zelf ook niet van.
Nieuwsbrief inschrijving