Neem vrijblijvend contact op

Special

HET IS TIJD

Een dag voor mensen die ruimte houden voor het nieuwe en daar meer bedding in willen ervaren.
Het is tijd voor jou.

Bekijk de praktische info en schrijf je in

Het is tijd voor mensen zoals jij, die vanuit de essentie van hun menszijn, voorbij het ego, vorm durven geven aan een toekomst waar ze werkelijk voor staan. 

Leaders create things that didn’t exist before.
They do this by giving the tribe a vision of something that could happen, but hasn’t (yet).

– Seth Godin

Waarom deze dag?

De wereld verandert. Maatschappelijke vraagstukken worden steeds complexer en stapelen zich op.
Het vraagt moed om je daartoe te verhouden.

Schiet de ene persoon nog in de kramp van meer controle en beheersing, meer winst of macht, meer van het oude. Staat de ander juist op om het nieuwe perspectief te openen waarin het algemeen belang voorop staat. Bereid om het ongemak in de ogen te kijken en in de wind te staan. Vastberaden te werken aan een toekomst waarin iedereen kan floreren, we ons bewust zijn dat we onderdeel zijn van de natuur en we oog hebben voor het grotere geheel.

Vanuit Ruimtehouders dragen we bij aan de groei van dit collectief bewustzijn en werken we samen met mensen ‘on the edge of possibility’. 

We nodigen je uit voor een bijzondere dag op 12 april 2024 op een heerlijke plek in het Atelier van Kloosterhotel ZIN in Vught.

Waarom jij?

Wanneer je ‘on the edge’ en vanuit je hart werkt weet je hoe lastig het is om nieuwe zienswijzen te introduceren en bestaande denkbeelden uit te dagen. Je botst soms tegen muren en schuurt met de regels van het systeem waar het vaak gaat over geld, macht en status.

In een wereld waarin mensen en systemen met verouderde perspectieven nog zo sterk aanwezig zijn, vraagt het van jou doorzettingsvermogen, stevigheid en moed om je uit te spreken en de verandering die je voor ogen hebt vorm te geven. 

Je kent de kracht, het enthousiasme en de energie die jou drijven maar ook de eenzaamheid, moedeloosheid en frustratie. Hoe zorg je ervoor dat de vernieuwende beweging niet alleen van jou afhangt, maar bedding krijgt voor een gezonde groei?

groot Winnie in de kapel (1)
IMG 4259 (1)

Wat we gaan doen

Je komt in verbinding met anderen die net als jij het spanningsveld kennen van het nieuwe creëren in oude systemen.

We laten je de bedding en ruimte ervaren van het collectief bewustzijn, de wijsheid van de groep en de kracht in jezelf. We werken met het energetisch veld om de impact van jouw beweging te vergroten. Je zal innerlijk voelen dat je het zelf kunt én het niet alleen hoeft te doen.

Een dag waarna je met hervonden vitaliteit en plezier doorwerkt aan jouw missie. Vol vertrouwen, want het is tijd voor meer ruimte voor jouw visie en werkwijze!

Praktische info en aanmelden

We verzorgen deze dag op een prachtige plek in het Atelier van Kloosterhotel ZIN in Vught.
Op 12 april 2024, van 09.30 tot 16.30 uur (inloop vanaf 09.00 uur).

Gun je jezelf wat extra ontspanning? Optioneel kun je de avond ervoor al komen. Geniet van een avondwandeling, ervaar de rust en ruimte van deze mooie plek en start de volgende ochtend rustig op. Je bent van harte welkom!

Begeleiding

Hilde Swets en Hilde van der Geld begeleiden de dag Het is tijd

Investering

Je investering bedraagt € 395,- (excl. btw, incl. lunch).
Optioneel kun je een voorovernachting in Kloosterhotel ZIN bijboeken voor € 115,- (incl. ontbijt en  toeristenbelasting)

Persoonlijk verkennen?

Heb je vragen of wil je even sparren? Neem gerust contact met ons op!
nieuwe ruimte voor leren hilde swets.jpg

Hilde Swets

hilde@ruimtehouders.nl
06 24 144 055

 

Scroll naar boven
Inspiratie in jouw inbox
Mogen we je een inzicht sturen? (max 1x per maand)
We spammen je niet, houden we zelf ook niet van.
Nieuwsbrief inschrijving