Neem vrijblijvend contact op
Vervolg programma

IN FLOW

ruimtehouders icoon in flow
Jaargang Authentiek & Creatief Leiderschap
Bekijk de trainingsdata en schrijf je in

Werken in flow is heerlijk …

Je bent op pad en je bewust van je ontwikkeling. Je doorziet het creatieve proces en je hebt de basale vaardigheden voor het creëren van veranderingen in je vingers. Soms ervaar je die heerlijke staat van flow waarbij alles vanzelf lijkt te gaan en nieuwe inzichten opkomen.

… en het smaakt naar meer.

Je hebt in het innovatie- of transitieproces de kracht van ‘niet-weten’ ervaren. Je kunt er mee spelen en je reguleert je eigen reacties. Door meer te durven verkennen doorbreek je in deze fase fundamentele patronen en creëer je wezenlijk nieuwe inzichten. Je voelt je authentieke kracht en voelt de creatieve spanning van dat wat er mogelijk zou kunnen worden.

Je hebt een gezond en helder beeld van jezelf en weet hoe je je eigen kracht in kunt zetten. Wellicht voel je je niet altijd begrepen of lijkt het wel alsof de weerstand die je ontmoet sterker wordt naarmate je eigen kracht en zichtbaarheid groeit. Hoe blijf vanuit de eigen plek handelen?

Wat wordt er mogelijk als het gaat stromen?

Je besteedt bewust aandacht aan de groei naar een professionelere cultuur van werken. Je wilt steeds meer het lerend vermogen aanspreken zodat leren en innoveren hand in hand gaan. In de dagelijkse realiteit valt dit soms tegen; er is b.v. schaamte voor het maken van fouten, mensen mopperen over elkaar of tijd en ruimte worden steeds aangewend als belemmerende factor. 

Je ziet steeds meer mogelijkheden hoe het anders kan, maar je ervaart ook blokkades. Je verlangt naar het wezenlijk doorbreken van een aantal structurele patronen zodat deze groei mogelijk wordt. In ‘flow’ zijn met collega’s geeft veel energie, vertrouwen en is heel productief. Daar wil je meer van!

IN FLOW - jaargang Authentiek & Creatief leiderschap

Je kunt deelnemen aan IN FLOW wanneer:

In deze jaargang gaat het over jouw authenticiteit en creatiekracht waardoor je in flow bent en verlangens  manifesteert. Het gaat over het ontwikkelen van jouw creatief leiderschap waardoor je productiever bent, je energiek voelt en in staat bent anderen te begeleiden in het creatief proces.

Na dit jaar groei je en

Flow is het proces van totale verbondenheid met het leven waarbij plezier en creativiteit spontaan oprijzen
Mihaly Csikszentmihalyi

Opzet

De jaargang IN FLOW bestaat uit 8 dagen: 4 losse dagen en 2 tweedaagsen. Tijdens een persoonlijke intake zoeken we samen met jou naar je doelen en verlangens voor deze training. De inhoud van het programma wordt aangescherpt na de intakes met de deelnemers.

Ervaren is een krachtige vorm van leren waar je in korte tijd veel inzichten in opdoet. Elke bijeenkomst staat een specifieke ervaring centraal zodat je in een jaar tijd mooie stappen kunt nemen op jouw pad.

Begeleiders

Hilde Swets begeleidt deze jaargang van IN FLOW met diverse gasttrainers, zoals Kees Boekschoten, Jaime van der Lugt, Nienke Vording en Rijk Smitskamp.

Je kunt Hilde Swets telefonisch of per mail benaderen om je vragen te stellen en te verkennen of deze jaargang voor jou geschikt is, mocht je daaraan twijfelen.

IN FLOW

Er is nog geen nieuwe startdatum gepland. 

Laat via de knop hieronder je gegevens achter, dan nemen we contact met je op zodra er meer bekend is.

IN FLOW
Start in oktober 2022
3 oktober 2022
midden Nederland
14 november 2022
midden Nederland
De overige trainingsdata worden later bekend.
Investering

De investering voor de jaargang IN FLOW zijn € 2970,- excl. BTW. Dit is inclusief catering, heerlijke lunches, twee diners en overnachtingen en de locatie-kosten. De genoemde literatuur is voor eigen rekening.

Het is ook mogelijk om in twee of twaalf termijnen je betaling te voldoen.

Wat anderen zeggen...

IN FLOW heeft me met beide benen in mijn eigen leven gezet

Hilde heeft mij met aandacht, kritische vragen en humor geholpen om mijn eigen flow te vinden. Ze heeft me laten ervaren dat deze alleen ‘in’ mij te vinden is en niet buiten mij bestaat. Het programma heeft mijn denken, handelen en voelen uitgedaagd en ik heb enorm genoten van het samen leren met de andere deelnemers en de tijd en ruimte om echt op zoek te gaan naar dat wat flow voor jou inhoudt.

Meer
Nynke 2
Nynke Verdoner
Projectleider Centrum onderwijs en innovatie Leiden
Linda
Linda Koehorst
Medewerker kwaliteit en innovatie

Mensen meenemen op ontdekkingstocht

Alhoewel het jaar dat ik IN FLOW volgde bij mij helemaal niet zo stroomde, heb ik nu
weer plezier in mijn werk, er komt zoveel leuks op mijn pad.
Hoe zou ik mezelf nu typeren? ‘Ik ben een nieuwsgierige verbinder op avontuur.’ Ik mag mensen coachen, mensen in beweging zetten en meenemen op ontdekkingstocht in de ruimtes die aan het ontstaan zijn. Ik ben volledig In Flow en het jaarprogramma heeft daar zeker aan bijgedragen.

Meer

Ontspannen en in verbinding

Ik ben iedere keer opnieuw onder de indruk van de wijze waarop Hilde in staat is groepen in beweging te krijgen en vanuit echtheid de verbinding te maken. Door de begeleiding van Hilde heb ik nieuwe inzichten mogen opdoen die ik de rest van mijn leven met me mee zal nemen!
Meer
Laura
Laura Pelger Struijk
Trainer, teamcoach en ondernemer
Hanneke flow
Hanneke Puts
Onderzoeker en adviseur Duurzame ruimtelijke ontwikkeling

Ik heb nu het vertrouwen dat er -in mijzelf of in een groep- altijd een ingeving ontstaat, die een nieuwe beweging in gang zet

In Flow heeft me laten zien hoeveel verschillende vormen van ‘weten’ er zijn en wat de waarde is van ‘niet-weten’ om tot échte vernieuwing te komen. En hoe ik beide fasen aan bod kan laten komen bij het ontwerpen en begeleiden van innovatieprocessen. Het vele oefenen heeft me nog meer vertrouwen gegeven dat er -in mijzelf of in een groep- altijd wel weer een bepaalde ingeving ontstaat, die een nieuwe beweging in gang zet. Het was prettig en leerzaam om de kunst van het ruimtehouden bij Hilde af te kijken. Haar begeleiding was warm, speels, prikkelend waar nodig, en altijd in een veilige leeromgeving. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn vaardigheden voor het begeleiden van veranderprocessen verder wil verdiepen.
Meer

Persoonlijk verkennen?

Neem contact met ons op als je wilt verkennen of IN FLOW iets voor je is.

Hilde Swets

In flow

Ja, ik meld me aan voor het jaartraject IN FLOW

Start in oktober 2019

Ik ben er bij!

Klaar voor een nieuwe beweging? Meld je dan direct aan en betaal eenvoudig met iDEAL.
ideal logo
Betaal veilig en snel via iDEAL

Wil je liever in 3 termijnen betalen?
en/of
Wil je de factuur direct naar je organisatie laten sturen?

Meld je dan hier aan.
Scroll naar boven
Ruimte houden voor innovatie
Ontvang de leergang brochure

Ontvang de leergang brochure in je e-mail via onderstaand formulier.

Inspiratie in jouw inbox
Mogen we je een inzicht sturen? (max 1x per maand)
We spammen je niet, houden we zelf ook niet van.
Nieuwsbrief inschrijving