Neem vrijblijvend contact op
Programma

Van de grond!

ruimtehouders icoon van de grond

Vergroot je realisatiekracht in 3 maanden

Neem deel aan dit programma
Vergroot ook jouw realisatiekracht! Meld je aan voor dit programma.

Jouw basis

Je hebt een stevige basis in innoveren. Je doorziet het creatieve proces, weet mensen daarin mee te nemen en als je weerstand ontmoet geef je dat een betekenisvolle plek in het veranderproces. Je hebt ervaren hoe het is om met je team in flow te zijn, om een creatief proces door te maken, om vol energie te zijn en op avontuur te gaan.

Toch ervaar je dat innoveren soms ook moeite kost en aan het einde van een dag veel van je heeft gevraagd. Het vasthouden van je drive voor de vernieuwing is dan lastig en je ziet teamleden verslappen. Ze leunen achterover en kijken naar jou voor de volgende impuls. Daardoor wordt het voor jou ook lastiger om uit oud gedrag te blijven, je aandacht wordt opgeslokt door gedoe van alledag en is steeds minder gericht op zaken die er echt toe doen.

Vergroot je realisatiekracht in 3 maanden

Jouw wens

Je wilt vooruit, een zichtbare verandering realiseren. Je verlangt ernaar om stappen te zetten waar je blij van wordt en ziet dat ook de mensen om je heen er energie van krijgen. Je wilt doorgaan met de beweging die je hebt ingezet.

Je hebt behoefte aan iemand die met je meekijkt naar jouw proces en je support om op koers te blijven. Iemand die helpt om de grenzen op te zoeken en om sessies te organiseren die jouw teamleden raken. Je wilt je leidinggevende blijvend meenemen in de beweging die voor jouw team belangrijk is.

The secret of change is to focus all of your energy not on fighting the old, but on building the new.

Dan Millman

Vergroot je realisatiekracht in 3 maanden

Van de grond! is bedoeld voor mensen die ervaring hebben in het creatieve proces en iets concreet willen realiseren in 3 maanden. Dit kan de vorm hebben van een project, proeftuin of externe opdracht. De kern is: je gaat in je werkwijze iets nieuws vormgeven of experimenteren.

In deze drie maanden:

Wij

Opzet

Het programma bestaat uit een startdag waarin je jouw experiment vormgeeft en doelen stelt, een tussentijdse inhoudelijke dag, wekelijkse (5) online intervisie-sessies en een afsluitend dagdeel. De inhoud van de tussentijdse dag en de online intervisie-sessies wordt vormgegeven op basis van jouw vraagstukken.

Wanneer je individueel gecoacht wilt worden, dan kan dat geïntegreerd worden in het programma. De individuele coaching kan bijvoorbeeld gericht zijn op jouw specifieke experiment, jouw organisatie en/of jouw rol en bekwaamheid als katalist.

Interesse?

Informeer naar de mogelijkheden bij:

Roos van der Voort
Investering

De kosten voor dit programma zijn € 1.475,- (excl. BTW, incl. materiaal, digitale leeromgeving, koffie/thee en lunch).

Wil je 1 op 1 onze persoonlijke support, waarbij we je specifiek coachen om het in je werk te realiseren? Naast bovenstaand programma kun je individuele coaching krijgen. Samen ontwerpen, directe feedback, mee kijken in je praktijk: het is allemaal mogelijk. Voor het programma inclusief 2 individuele coachingsessies bedragen de kosten in totaal € 1.750,- (excl. BTW). Bij de inschrijving kan je dit aangegeven.

De locaties zijn in het midden van Nederland. Trainers: Hilde Swets & Roos van der Voort

Persoonlijk verkennen?

Neem contact met ons op als je wilt verkennen of Van de grond! iets voor je is.

Roos van der voort
Scroll naar boven
Ruimte houden voor innovatie
Ontvang de leergang brochure

Ontvang de leergang brochure in je e-mail via onderstaand formulier.

Inspiratie in jouw inbox
Mogen we je een inzicht sturen? (max 1x per maand)
We spammen je niet, houden we zelf ook niet van.
Nieuwsbrief inschrijving