Wie wij zijn

Wie wij zijn

Er is niets mooiers dan een team mensen dat elkaar onderling vertrouwt. Een team dat de diversiteit, het aanwezige talent en creativiteit optimaal gebruikt om tot innovatie te komen. Als we hiervoor ruimte maken binnen organisaties, levert dat meer eigenaarschap, energie en  vitaliteit op. Wat wordt er mogelijk als we ons volle vermogen werkelijk inzetten?

Hilde Swets

|hilde@ruimtehouders.nl| 06 24 144 055

Als kind hield ik van de ruimte om op avontuur te gaan, te spelen en nieuwe plekken te ontdekken. Samen hutten bouwen in de tuin, eindeloos kanoën in de grienden en het ritme van de beweging voelen in het water. Later leerde ik de fragmentatie kennen, scheiding & verschil.

Ook nu houd ik ervan nieuwe gebieden te verkennen, te experimenteren, het creatief proces en de oprechte ontmoeting. Voorbij de ogenschijnlijke grenzen kijken van organisaties en samen nieuwe vormen van organiseren & experimenteren mogelijk maken. Met aandacht voor details in het hier en nu die het verschil maken. Ik geniet ervan de kracht van mensen zichtbaar te maken en ten volle in te zetten voor het resultaat. Ruimte houden, daar hou ik van.

Mieke Nauta

|mieke@ruimtehouders.nl | 06 42 811 487

Binnen en buiten kaders is ruimte om iets nieuws te ontdekken, ermee te spelen en het leren te gebruiken. En ik hou van ruimte! Ruimte om te verkennen waarin we van elkaar verschillen. Wat ieders talent is. Hoe we dit talent in organisaties kunnen inzetten om tot gezonde en betere resultaten te komen.

Dat doe ik vanuit verschillende plekken: als ondernemer, opleider en toezichthouder. Met energie, gedrevenheid en relativeringsvermogen.

Als je op zoek bent naar ruimte, dan kom je onherroepelijk grenzen tegen. Hoe zorg je dan samen voor balans? Met deze vraag speel ik al mijn hele leven. En elke keer ontdek ik weer iets nieuws.

Mieke Nauta

|mieke@ruimtehouders.nl | 06 42 811 487

Binnen en buiten kaders is ruimte om iets nieuws te ontdekken, ermee te spelen en het leren te gebruiken. En ik hou van ruimte! Ruimte om te verkennen waarin we van elkaar verschillen. Wat ieders talent is. Hoe we dit talent in organisaties kunnen inzetten om tot gezonde en betere resultaten te komen.

Dat doe ik vanuit verschillende plekken: als ondernemer, opleider en toezichthouder. Met energie, gedrevenheid en relativeringsvermogen.

Als je op zoek bent naar ruimte, dan kom je onherroepelijk grenzen tegen. Hoe zorg je dan samen voor balans? Met deze vraag speel ik al mijn hele leven. En elke keer ontdek ik weer iets nieuws.

Creëer je mee?

Bouw je mee aan het creatief en innovatief vermogen in organisaties? Wij hebben ruimte voor enthousiaste ondernemers die hun talent in een divers team willen inzetten om zo een duurzame bijdrage te leveren en hun impact te vergroten. In onze coöperatie verbinden we ons èn houden we de ruimte voor eigen zelfstandigheid.

Leuk als je contact met ons opneemt!