Neem vrijblijvend contact op
Neem contact op

Er is zoveel mogelijk als teamleden elkaar onderling vertrouwen. Een team dat de diversiteit en het aanwezige talent durft in te zetten om cruciale vragen te kraken. Als je ruimte maakt voor creatieve processen, levert dat eigenaarschap, energie en vitaliteit op: cruciale elementen voor een innovatieve cultuur. Stel je eens voor als iedereen z’n of haar volle potentieel gebruikt, wat is er dan mogelijk?

Hilde Swets
Eigenaar, trainer en transitiecoach
06 24 144 055
Mijn verhaal

Als kind hield ik van de ruimte om op avontuur te gaan, te spelen en nieuwe plekken te ontdekken. Samen hutten bouwen in de tuin, eindeloos kanoën in de grienden en het ritme van de beweging voelen in het water.

Ook nu houd ik ervan nieuwe gebieden te verkennen, te experimenteren, het creatief proces en het echte gesprek. Voorbij de ogenschijnlijke grenzen kijken van organisaties en samen nieuwe vormen van organiseren & experimenteren mogelijk maken. Met aandacht voor details in het hier en nu die het verschil maken. Ik geniet ervan de kracht van mensen zichtbaar te maken en ten volle in te zetten voor het resultaat. Ruimte houden, daar hou ik van.

Lees meer
Mieke Nauta
Trainer en transitiecoach
06 42 811 487
Mijn verhaal

Binnen en buiten kaders is ruimte om iets nieuws te ontdekken, ermee te spelen en het leren te gebruiken. En ik hou van ruimte! Ruimte om te verkennen waarin we van elkaar verschillen. Wat ieders talent is. Hoe we dit talent in organisaties kunnen inzetten om tot gezonde en betere resultaten te komen.

Dat doe ik vanuit verschillende plekken: als ondernemer, opleider en toezichthouder. Met energie, gedrevenheid en relativeringsvermogen.

Als je op zoek bent naar ruimte, dan kom je onherroepelijk grenzen tegen. Hoe zorg je dan samen voor balans? Met deze vraag speel ik al mijn hele leven. En elke keer ontdek ik weer iets nieuws.

Lees meer
Roos van der Voort
Trainer en transitiecoach
06 39 113 338
Mijn verhaal

Ik ben lineair opgeleid: je maakt een plan, de stappen om van A naar B te komen en inventariseert vooraf mogelijke risico’s. En dan voer je stap voor stap uit. Succes verzekerd? Het is maar net wat je beoogt. Als het gaat om de kracht van een team te benutten om tot echt iets nieuws te komen, is echt een andere vorm van leiderschap nodig, zo heb ik ondervonden.

Als manager en trainer fascineert het me hoe je beweging creëert, collectief een mooi idee laat ontstaan en dat ook echt uitvoert. Dit vraagt van mij dat ik schakel en ruimte maak voor operationele, strategische én creatieve processen. Ik weet een proces te faciliteren waarin anderen tot flow kunnen komen. En die kracht, die energie, is onomkeerbaar!

Lees meer
Gert-Jan den Adel
Trainer en transitiecoach
06 42 680 295
Mijn verhaal

Als leider heb je een belangrijke rol in het faciliteren van creatieve processen in je organisatie. Innovatietrajecten leveren bij sommige teamleden energie op, bij anderen leidt het tot weerstand. Om in dit veld te blijven staan en de juiste richting te vinden, zijn alle zintuigen nodig. Mentale kracht voor de analyse. Gevoel, intuïtie en instinct om goed waar te nemen wat niet wordt uitgesproken. Hierin ontstaat ruimte om volgende stappen te zien.

Dans is voor mij een waardevolle methode om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Het effect: een grotere openheid en vertrouwen in het team en meer verantwoordelijkheid en bewustzijn voor de eigen positie in het geheel.

Lees meer
Hilde van der Geld
Trainer en transitiecoach
06 10 509 794
Mijn verhaal

Het vermogen om iets nieuws te scheppen bezitten we allemaal. Waarschijnlijk ook de ervaring hoeveel levensenergie daarbij kan vrijkomen, hoeveel plezier, verwondering en ruimte. Tenminste, zo (her)ken ik creativiteit in mijn leven en op de momenten dat ik werk met groepen waarin die creatieve vonk overslaat.

Het vraagt vertrouwen in dat creatieve proces. Het vraagt gebruik te maken van wat aanwezig is in de groep, ruimte te creëren om dat in te brengen en te spelen met beweging en verstilling. Maar ook erbij te blijven ook als het stroef of lastig loopt en het verschil en de spanning op te zoeken.

Als trainer en coach faciliteer ik groepen en organisaties in het doorlopen en doorleven van het creatief proces. Begeleid ik anderen om op eigen-wijze deze processen zelf te ontwerpen en te begeleiden. Zodat het creëren van ruimte voor leren, verandering en innovatie een vanzelfsprekend onderdeel wordt wat we doen en hoe we dat doen.

Lees meer
Sanne Tolboom
VA en klantenservice
06 13 19 93 15
Mijn verhaal

Sinds 2019 ondersteun ik het Ruimtehouders team in organisatie, administratie en klantenservice. Ondertussen kijk ik de kunst een beetje af. Tot nu toe zei ik altijd dat ik niet van de creativiteit ben – ik help juist anderen om hun innovatieve ideeën waar te maken. Maar een proces ontwerpen en daarin mezelf en anderen ruimte geven? Dát klinkt heel haalbaar. Misschien ga ik binnenkort dan toch mijn innovatieve, creatieve bron vinden. Voorlopig verzorg ik met heel veel plezier de wat meer technische randvoorwaarden.

Lees meer
Scroll naar top